ILMAINEN ja nopea toimitus. 2-5 arkipäivää. - Yli 30€ tilauksiin korvakorut KAUPAN PÄÄLLE! Tarjous päättyy 15.7.

OTA YHTEYTTÄ


Onko pukeutumiseen panostaminen ja persoonallinen look sinulle tärkeää mutta tuntuu, ettei uusia, trendikkäitä, persoonallisia ja iholle pehmeitä ja mukavia vaatteita vain löydy?

 

Oletko aina halunnut päästä osaksi vaate- ja asustesuunnittelua, että voisit tilata unelmiesi vaatteen tai asukokonaisuuden omien toiveidesi ja mittojesi mukaan?

 

- Jos vastasit edes yhteen kysymykseen ”kyllä”, niin kurkista verkkokauppaan, tai ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella niin räätälöidään asukokonaisuus sinun toiveidesi ja mittojesi mukaan. Muotifarkut, designmekko, katseita keräävä farkkutakki,…tilaaminen onnistuu kotisohvalta.

Kurkkaa täältä mitä kaikkea esimerkiksi olemme jo asiakkaille heidän toiveidensa mukaan valmistaneet.

"Uniikit ja vastuulliset design-tuotteet kierrätetystä farkusta. Nopea ja henkilökohtainen asiakaspalvelu netissä suomeksi."

kustomoidut farkkutuotteet, uniikit ja persoonalliset vaatteet, mukavat ja pehmeät farkut, suomalaiset brändifarkut, palafarkut, patch, vartalon mitat, ekologiset vaatteet, ekologiset farkut, muotifarkut, designfarkut, high-end vaatteet, vaatteiden ostaminen netistä, vartalon mittaus, uudelleenkäytetty farkku, käsityönä valmistetut farkut, vastuulliset vaatteet, farkkujäte, tilkku, farkkutilkku, tilkkufarkut, tilkkudesign, ympäristöystävälliset vaatteet, kierrätetty farkku, mittatilausvaatteet, mittatilaus, kierrätysdesign, trendifarkut, zerowaste vaatteet

Moona Kansanen

CEO, brändin luoja, mallisuojan omistaja,

suunnittelija, tekn.kand. ja arkkitehti

Liiketoiminnan EAT

Piece Of Jeans Oy

Y-tunnus: 3134446-3

+358 400 159 594

pieceofjeans@outlook.com

-------

Jälleenmyyjät:

- Etsy - shop for handmade products. Online store.

- Upcycler Helsinki. Online store.

- Taito-Valpurin myymälä, Raisio

- Aliisan Ihmemaa. Verkkokauppa

 ----

Onko rikkinäisille, likaantuneille tai käyttämättömille farkkutuotteillesi vaikea löytää loppusijoituspaikkaa? Haluaisitko silahjoittaa farkkua? Lahjoita ja anna farkuillesi uusi elämä ekologisina kierrätysdesign- & brändituotteina.

Olisitko kiinnostunut tuotteidemme jälleenmyynnistä? Tai onko sinulla mielessäsi tapahtuma, johon ekologiset tuotteemme sopisivat mukaan? Tarvitsetko apua tai lisätietoja tuotteistamme? 

 

Ota rohkeasti yhteyttä!

Vastaamme muutaman tunnin kuluessa arkena sekä viikonloppuna.

 


ProofFactor