KOKOTAULUKKO

KUINKA VALITA FARKUISTA OIKEA KOKO SOVITTAMATTA? HELPOT VINKIT VARTALON MITTAAMISEEN:

Kuinka valita farkuista oikea koko? Perehdythän huolella farkkujen kokotaulukkoon (ks. tuotekuvat/rullaa alas). Etsi mittanauha ja mittaa tarkasti.

Helppo ja nopea tapa valita farkuista oikea koko netissä sovittamatta: Valitse farkkujen koko lantionympäryksesi osoittaman koon perusteella (ks. kokotaulukko 1).

Joustavan vyötärökuminauhan lisäämisellä taataan mallin istuvuus vyötäröstä useammalle eri vartalotyypille, ja siksi koon valinta tapahtuu helpoiten lantionympäryksen perusteella.

TOIMI NÄIN:

1.) Mittaa lantionympäryksesi ja katso kokotaulukosta 1 lantionympärystäsi vastaava housukoko (Tämä on todennäköisesti paras housukokosi).

2.) Taulukosta 2 voit tarkistaa, että vyötärön korkeus on sinulle mieluisa. Voit myös mitata vyötärönympäryksesi tältä haarasaumasta mitatulta korkeudelta.

3.) Taulukosta 3 voit tarkistaa valitsemasi housukoon sopivuuden muihin mittoihisi; reisi ja lahkeen pituus.

Kokoa valitessa painota lantionympäryksen osoittamaa kokoa. Aivan kokotaulukon rajapinnalla kannattaa valita pienempi koko, koska kangas antaa hiukan joustoa. Farkkukankaan jousto on otettu kokotaulukoissa huomioon ja siksi osa mitoista on esitetty ns. maksimimittoina.

vastuulliset-ekologiset-eettiset-naisten-tilkkufarkut-palafarkut-tilkkutäkki-patchjeans-patchwork-muodissa-muotifarkut-trendifarkut-design-farkut-bootcut-leveälahkeiset-slimfit-housut-kokotaulukko-lantionympärys-pieceofjeans.

 

vastuulliset-ekologiset-naisten-tilkkutakki-patchjeans-palafarkut-design-farkut-kokotaulukko-tilkkufarkut-palafarkut-patchworkjeans-ruudulliset-housut-farkkuneliöistä.

 


 vastuulliset-ekologiset-eettiset-naisten-tilkkufarkut-palafarkut-tilkkutäkki-patchjeans-patchwork-muodissa-muotifarkut-trendifarkut-design-farkut-bootcut-leveälahkeiset-slimfit-housut-kokotaulukko-pieceofjeans.

ESIMERKKEJÄ:

vastuulliset-ekologiset-eettiset-naisten-tilkkufarkut-palafarkut-tilkkutäkki-patchjeans-patchwork-muodissa-muotifarkut-trendifarkut-design-farkut-bootcut-leveälahkeiset-slimfit-housut-kokotaulukko-lantionympärys-pieceofjeans.

 

Käytämme kokotaulukoissa sekä kirjain- että numerokokoa. Tuumiksi muutettuna koot olisivat suunnilleen seuraavat:

XS = 25"-26"

S = 27"-28"

M = 29"-30"

L = 31"-32"

XL = 33"-34"

XXL = 35"-36"

MITEN JA MISTÄ KOHDASTA MITTAAN LANTION- JA VYÖTÄRÖNYMPÄRYKSEN? KUINKA TULKITSEN KOKOTAULUKOITA?

Jos olet hiukan epävarma kokoa valitessa, suosittelemme täyttämään tilauksen yhteydessä vartalosi mitat (lantio, vyötärö, reisi) kassalla kohtaan "lisätietoja".

1. Lantionympärys = vartalon levein ympärysmitta pakaroiden kohdalta

2. Vyötärönympärys = kohta, johon farkkujen vyötärö nousee. Vyötärön korkeus on mitattavissa haarasaumasta (ks. kokotaulukko yllä).

3. Reiden ympärysmitta = yläreisi, levein kohta.

Tarkistamme valitsemasi housukoon ennen lähettämistä, ja jos näyttää selvästi, että olet valinnut itsellesi liian ison tai liian pienen koon, ehdotamme sähköpostitse koon vaihtamista ennen tilauksen toimitusta.

Jos koon valinta ohjeiden mukaan teettää hankaluuksia/tuntuu mahdottomalta, älä epäröi ottaa yhteyttä. Valitaan oikea koko sinulle yhdessä ammattilaisen avulla.

"Sain käsittämättömän hyvää, yksilöllistä ja asiantuntevaa asiakaspalvelua farkkujen osto- ja koonvalintavaiheessa. Arvostan. Hinta on ok näin laadukkaasta ja käsintehdystä design-vaatteesta – erityisesti, kun sain samaan hintaan henkilökohtaista palvelua." Mirka, Tampere.

YHTEENVETO: KUINKA VALITSEN OIKEAN KOON FARKUISTA?

Painota kokoa valitessa lantionympäryksesi osoittamaa kokoa.