BLOGIT

 Jaottelimme blogitekstit viiteen eri kategoriaan:

1. BRÄNDIN TARINA

2. KÄTEVÄT FARKKUVINKIT

3. MUOTIBLOGI

4. KIERRÄTYSTÄ JA EKOILUA -BLOGI

5. PIECE OF JEANS MEDIASSA

Klikkaa farkkublogit auki ja lueskele sen sisältämät blogitekstit ajan kanssa läpi. Vinkkejä, tarinoita, faktaa ja asiakaskokemuksia. Asiaa farkuista, kierrättämisestä, vastuullisuudesta ja tekstiiliteollisuudesta. Kaikki nämä ja paaaaaljon muuta hyödyllisyysinfoa.

Toivotan Sinulle mukavia lueskeluhetkiä!

 

1. BRÄNDIN TARINA - MIKÄ PIECE OF JEANS, JA MIKSI?

Mikä ihmeen Piece Of Jeans ja, mistä liiketoiminta sai oikein alkunsa? Kuka vaikuttaa tarinan ja tuotteiden takana? Entä, miksi valitsimme juuri ruudun muotoisen farkkupalan emmekä esimerkiksi raitoja?

Aiheita tekstiilijätteestä, rikkinäisistä farkuista, sekä vastuullisuudesta. Miten nämä näkyvät Piece Of Jeans:n toiminnassa?

AVAA BRÄNDIN TARINA-BLOGI TÄSTÄ
piece-of-jeans-pala-farkkua-ruudulliset-kuviolliset-vaatteet-farkusta-ekologiset-vaatteet-farkusta-kierrätetty-uusiokäytetty-secondhand-farkkuvinkit-vinkkejä

 

2. KÄTEVÄT FARKKUVINKIT

Farkkuvinkkien blogiosio käsittelee muun muassa seuraavia aiheita:

-Kuinka voit valita farkuista oikean koon netissä sovittamatta

- Vinkit kuinka mittaat lantionympäryksen ja vyötärönympäryksen kerralla oikein

- Onko sinun vaikea ostaa vaatteita netistä? -Ei enää. Vinkit vaatteiden nettiostoksille

- Mittatilausfarkut: Miten mittaat vartalosi helposti ja oikein

- Turvottaako ja farkkusi tuntuu tiukoilta. Vinkit, joilla saat farkkusi istumaan jalkaasi paremmin.

Kaikki nämä ja lisäksi tyylivinkkejä, ja farkkujen pesuvinkit pitkäikäisyyden säilyttämiseksi. Blogissa pääset lukemaan kaikki vinkit.

AVAA KOKO BLOGI JA LUE VINKIT NYT!

moona-kansanen-yrittäjänainen-tampere-farkkubisnes-liiketoimintana-farkut-farkkumyynti-farkkukauppa-farkkujen-nettikauppa-apua-oikean-koon-valinnassa-netissä-mittatilaus-tilaustyö-mittatilausompelu-ompelupalvelu-vanhat-farkut-vinkkejä-vaateostoksille-liiketoiminnan-eat-

- Mitä kaikkea on vastuullinen ja eettinen muoti?

- Asiakkaat kertovat kokemuksia, valokuvasivat ja eläytyvät.

- Mittatilaus ratkaisee ongelmia. Kuinka prosessi etenee?

- Vegaaniset farkut, vaatteet ja asusteet. Tiesitkö tätä farkusta?

KLIKKAA MUOTIBLOGIIN

mittatilaus-miten-mittaan-vartaloni-lantioni-vyötäröni-ympäryksen-oikein-onnistuuko-mittaus-miten-tiukka-mitta-minkälaisella-mitalla-väljyysvarat-tilaustyö-mittatilausompelu-farku-housut-hame-miehille-naisille-tytöille-pojille-caprit-mekko

4. KIERRÄTYSTÄ JA EKOILUA

Haluaisitko lahjoittaa farkkua, miten ja minne? Miksi kangaskassi on ekologisempi valinta kuin muovipussi? Tiesitkö, että pikamuoti saastuttaa enemmän kuin lento- ja laivaliikenne yhteensä. Mitä on ekologiset farkut?

Kaikki nämä ja paljon muuta.

KIERRÄTYSBLOGIIN

kierrätä-lahjoita-vanhat-hajonneet-rikkinäiset-tahriintuneet-farkut-uusiotuote-kiertokulku-tekstiilijäte-hyötykäyttöön-vähennä-jätettä-älä-heitä-sekajätteeseen-tekstiilin-erilliskeräys-tampere-lähetä-farkut-keräyspiste-vanhoille-farkkukankaille

 

Liity sivun alareunasta uutiskirjeen tilaajaksi, niin sinun ei tarvitse etsiä sivuiltamme kaikkea, vaan toimitamme sinulle ensimmäiset vinkit heti sähköpostiisi! Mukavia lueskeluhetkiä!

5. PIECE OF JEANS JA MOONA KANSANEN - UUTISISSA JA MEDIASSA

moona-kansanen-yle-piece-of-jeans-pirkanmaa-tampere-hervanta-manse.

Moona voitti nuorten yrittäjän alkujen Unikorni-yrittäjyyskilpailun v.2019. YLE-Tampereen toimittaja kävi haastattelemassa Moonaa. Mitä Moonalle kuuluu nyt?

KLIKKAA JA LUE KAIKKI MEDIASTA TUTUT ARTIKKELIT