EnglishFinnishFrenchGermanItalianSpanish

ILMAINEN toimitus - Yrittäjyyskilpailun VOITTAJA 2019 - Zipper-korvikset KAUPAN PÄÄLLE - Tarjous päättyy 30.9.

TIUKAT TAI LÖYSÄT FARKUT? NÄPPÄRÄT VINKIT, JOILLA SAAT FARKKUSI ISTUMAAN JALKAASI PAREMMIN


"Onko takana viikonlopun herkuttelut, pari lasillista viiniä tai muuten vain turvottaa? Farkut tuntuu tosi tiukoilta, mitä on tapahtunut? Farkut vyötäröstä aina auttamatta isot? Näiden hyödyllisten niksivinkkien avulla saat farkkusi istumaan taas jalkaasi paremmin."

 

piece-of-jeans-farkut-vinkkejä-kuinka-saat-farkkusi-vartalolle-paremmin-istuviksi-vartaloa-mukaileviksi-farkkujen-venytys-farkkujen-kavennus-farkun-vyötärön-kaventaminen-housujen-vyötärökaitaleen-pienentäminen-farkkublogi-blogitekstejä-farkuista-hyvät-istuvat-farkut-verkkokaupasta.

Mallina Susanna Heinonen. Kuvaajana Jussi Viljamaa. Naisten ekologiset-design-farkut musta-harmaat.

1. ONKO FARKKUSI LIIAN ISOT? KUINKA FARKKUJEN VYÖTÄRÖÄ VOI KAVENTAA?

 
Kutista farkut kuumassa vedessä, niin kuumassa kuin mahdollista. Älä kuitenkaan lisää huuhteluainetta. Lämmin vesi kutistaa ja napakoittaa farkkuja kokonaisvaltaisesti. Kutistettuna farkut voi saada paremmin istuviksi jos kyse ei ole kuin muutamasta sentistä.
 
Kuivausrumpu tekee farkuista supertiukat. Ensin kuuma konepesu ja sen jälkeen kuivausrumpukuivaus narulla kuivumisen sijaan. Kutistuu..ja voit käyttää venähtäneitä farkkuja taas tiukkoina.
 
Talvi ja paleltaa? Sukkahousut käyttöön. Talvikauden farkut kannattaa jopa pitää hiukan väljinä, niin mahtuu paksut sukkahousut mukavasti farkkujen alle. Toki tämä vinkki toimii vain talvella.
 
Onko ongelmananasi kapeneva vyötärö, ns päärynävartalo? Helppo niksi, kuinka housujen vyötäröä voi kaventaa on sujauttaa nappi ensin nappia lähinnä olevan vyönsoljen alta ja sen jälkeen vasta napinläpeen. Näin saat farkkujesi vyötäröä kavennettua hetkessä! Tämä niksi on helppo kotikonsti jopa ompelutaidottomalle.
.
Onko ongelmanasi uusia farkkuja etsiessösi se, että kun takapuoli ja reidet mahtuu niin vyötäröstä farkut ovat auttamatta isot? Ja taas pienempi koko ei mahdu lantiosta päälle ollenkaan? Tämä on usean ongelma, koska farkut yleensä suunnitellaan melko samanlevyisiksi lantiosta sekä vyötäröstä. Niksi, jos pientä ompelutaitoa löytyy. Ompele farkkujen takaosaan leveää kuminauhaa noin 15cm matkalta vyötärön sisäpuolelle. Kuminauha auttaa kiristämään housujen vyötärön tiukemmaksi, ettei vyötärön takaosaan jää legendaarista nyrkin mentävää pussia. Monet myös kokevat, että jos nyrkki mahtuu vyötärön sisään, niin farkut ovat ehdottomasti liian isot. Näin ei kuitenkaan välttämättä ole. Jos lantio ja reidet mahtuu, niin vyötärön kavennus/kiristys saattaa olla vain 5cm kiinni, että nyrkki ei enää väliin mahdukaan. Tämä vyötärökuminauha-niksi auttaa juuri tähän ongelmalliseen viiteen senttiin. Kokeile ja ylläty! Tai kurkkaa näitä ekologisia kierrätys-designfarkkuja. Lisäsimme vyötäröön valmiiksi vyötäröä napaikoittavan kuminauhan. Kuminauhan lisäämisellä mahdollistettu farkkujen istuvuus usealle eri vartalotyypille - myös kapeneville vyötäröille. Osta itsellesi sopivan kokoiset ja hyvin istuvat farkut netistä.
 
Brändin tarina alkoi ideasta - "Farkuista uudet farkut" - taustalla farkkujätteen vähentäminen, korjattavat ja kestävät ekologiset vaate- sekä asustevalinnat
 
 
 

2. ONKO FARKKUSI LIIAN TIUKAT - KIRISTÄÄKÖ? KUINKA TIUKOISTA FARKUISTA VOI TEHDÄ LÖYSEMMÄT?

 
Kastele. Käy kylvyssä/suihkussa farkut jalassa. Jos nappi ei mene kiinni, niin koita sulkea nappi suihkussa, kun farkut ovat hiukan kastuneet. Kun farkut ovat päällä ja kostuvat, ne venyvät. Farkkujen venytys ei tarkoita repeämistä, vaan parempaa istuvuutta ja vartalon mukailua. Kastelun jälkeen aseta farkut vaakatasoon ja anna kuivua rauhassa. Pystytasossa riiputtaminen saattaa venyttää painavia ja märkiä farkkuja takaisin väärään muotoon.
 
Jos farkuista vain esim reidet ovat tiukat, voit kokeilla paikallista kastelua tai suihkuttamista esimerkiksi suihkepullolla. Aseta farkut vaakatasoon ja venytä kostuneita farkkuja käsilläsi. Toinen vaihtoehto on pukea farkut jalkaan ja kokeilla venyttelyä. Venyttävät liikkeet muotoilevat farkkujasi tehokkaasti

"HALUAISITKO HELPOTTAA JA NOPEUTTAA ARKEASI VÄHENTÄMÄLLÄ AIKAASI JA VAIVAASI RAVATEN SOVITUSKOPISSA ETSIMÄSSÄ OIKEANKOKOISIA FARKKUJA?"

Nyt voit kustomoida vartalollesi täydellisesti istuvat useamman vuoden kestävät ja helposti korjattavat ekologiset design-farkut"

Mikä tekee farkuistamme ekologiset ja paremmat kuin muiden?

LUE TÄÄLTÄ.

Hyvät farkut on rahansa arvoinen sijoitus - ei kulu. Onko sinun vaikea löytää vartalollesi sopivan kokoisia farkkuja? Mittatilauksena valmistetut farkut ovat suunnattoman miellyttävät päällä, kun ne on valmistettu juuri sinun muotoiselle vartalolle sinun toiveidesi mukaisesti.
.
"Ttäääh, siis törkeen täydellinen istuvuus! Ei oo koskaa ollu näi hyviä farkkuja. Iha sikamageet. Oon niin törkeen tohkeissani. Wau, superkiitos! Kyllä muuten jatkossakin investoin tämmösiin farkkuihin."
- Sanna-Maria, Turku
.
Kurkkaa farkkublogista julkaisumme "Miten mittaan vartaloni kerralla oikein ja oikeasta kohdasta?"


ProofFactor