TILATESSASI MITTATILAUSFARKUT TOIMI NÄIN

TOIMI NÄIN, KUN HALUAT TILATA NÄMÄ KESTÄVÄT JA EKOLOGISET FARKUT MITTATILAUKSENA NETISTÄ:

1. Valitse, tilaatko mittatilausfarkut itsellesi vai myös ystävällesi. (BLACK-FRIDAY -tarjouksena farkut ystävän kanssa ALE-hintaan. Tarjous päättyy 30.11.2020) Lisää farkut ostoskoriin ja täytä yhteystietosi. Tarkista, että olet kirjoittanut puhelinnumerosi ja sähköpostiosoiteesi oikein. Maksa tuotteet joko verkkopankissa tai luottokortilla.

HUOM! Jos olette esimerkiksi pariskuntana halukkaat tilaamaan farkut (yhdet miesten- ja yhdet naisten mittatilausfarkut), niin sekin onnistuu. Kaverin ei tarvitse olla siis samaa sukupuolta. Tarjous on samanhintainen valmistamme sitten miesten tai naisten farkut. Kysymme toisen teistä yhteystiedot vasta yhteydenottovaiheessa.

2. Saat onnistuneesta maksusta vahvistusviestin sähköpostiisi. Samalla teit meille yhteydenottopyynnön. Voitte nyt rauhassa jäädä odottamaan yhteydenottoamme. Lähetämme sinulle sähköpostia henkilökohtaisesti 24h tilauksesi vastaanottamisesta.

3. Mieti farkuillesi tai monikossa miettikää farkuillenne toivomanne värit ja tyylit. Saatavissa olevat värit: tummansininen, vaaleansininen, musta-harmaa, musta, tai kaikkien värien sekoitus. Saatavissa olevat tyylit: saumuroitu/saumuroimaton. Katso tarkemmat tyyli- ja väriesimerkit kuvista.

4. Sähköpostilla lähetämme sinulle tarkentavia kysymyksiä farkkujen malliin, valittuun väriin sekä farkkujen toteutustoiveisiin liittyen. Kysymme lisäksi ystäväsi yhteystiedot yhteydenottoa ja hänen toiveiden kysymistä varten.

5. Sähköpostissa saatte myös tarkat ohjeet vartalonmittojen ottamiseen, tai voit lukea ne jo alustavasti täältä. "Mittatilausta ei tarvitse pelätä - eron vakiokoon vaatteisiin todellakin huomaa, ja mittojen ottaminen on helppoa. Onnistuu omalta kotisohvalta". Blogissa aiheesta: "Miten mittaan lantionympäryksen? Entä vyötärönympärys?"

6. Kaikki toiveet farkkujen istuvuuteen, lahkeen malliin ja farkkujen "lisävarusteisiin" on mahdollista ottaa huomioon. Lisävarusteilla tarkoitetaan vyötärökaitaleen mallia (kuminauha/normaali), vyönsolkipaikkoja, taskuja (etu- ja/tai takataskut, vain yksi tasku).


Mikäli sinulla jäi kysyttävää - voit olla meihin heti yhteydessä messengerillä tai sähköpostitse. Vastaamme muutaman tunnin kuluessa, arkena ja viikonloppuna.

Huom! Emme pysty toimittamaan ja myymään mittatilausta ulkomaille.