FAQ - USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

TÄLLÄ SIVULLA OLEMME VASTANNEET SEURAAVIN VASTUULLISEN JA KESTÄVÄN FARKKUMUODIN KYSYMYKSIIN JUURI MEIDÄN BRÄNDIN NÄKÖKULMASTA:

- Miksi valita Piece Of Jeans?

- Mistä Piece Of Jeans sai alkunsa?

- Miten ekologisuus, kierrätys ja vedensäästäminen näkyvät tuotteissa?

- Miksi kierrätysmateriaaleista valmistettavat tuotteet ovat juuri tämän hintaisia?

- Haluaisitko lahjoittaa farkkua? - Ohjeet farkkupalautuksia varten

- "Olisin kiinnostunut teetättämään itselleni mieluisen tuotteen mittatilauksena mutta sitä ei ole verkkokaupassa saatavilla. Kuinka tämä on mahdollista toteuttaa?"

- Ketkä ovat jälleenmyyjIämme?

- Mitä on vastuullinen muoti ja kuinka se näkyy toiminnassamme?

- Miksi valitsimme juuri ruudun muotoisen palan?

- Mitä tarkoittaa, että käyttämämme farkkukangas on mallisuojattu?

- "Minkä koon valitsen farkuista?" Miten mittaan lantion- ja vyötärönympäryksen?

- Mistä sosiaalisen median kanavista meidät löytää?

- Miten palautan? Kuinka pitkä on tuotteiden palautusaika?

- UUTTA! Mikä ihmeen Unikorni-yrittäjyyskilpailun voitto? YLE Tampere, Pirkanmaan Yrittäjät, TEK ja Ekonomit kirjoitti Piece Of Jeans:sta.

 


MIKSI VALITA PIECE OF JEANS?

Maailma roskaantuu, saastuu ja ilmastonmuutos kiihtyy. Tiesitkö, että vaatteiden käyttöiän pidentäminen yhdeksällä kuukaudella vähentäisi hiili- ja vesijalanjälkeä sekä jätteiden määrää noin 20-30% ja, että jokaisten uusien farkkujen valmistaminen kuluttaa noin 10 850 l puhdasta juomavettä.

"Miltä sinusta tuntuisi kulkea kaupungilla ja kehua käyttäväsi ekologisia farkkuja?"

Juuri tällaisten ajatusten taustalla brändimme toimii. Brändimme tuotteilla on laajempi merkitys kuin olla vain farkut. Valitsemalla tuotteen, tuet samalla yhteistä saastuvaa ympäristöämme, sillä kaikki tuotteemme on valmistettu 100% kierrätetystä farkusta. Maailma ei muutu itsestään, vaan se vaatii yksittäisten ihmisten pieniä tekoja sekä yhteisöjen tukea.

"Project goes on piece by piece".

piece-of-jeans-trendikäs-uniikki-persoonallinen-vyölaukku-olkalaukku-käsilaukku-sininen-iltalaukku-lompakkolaukku-pyöreä-design-glamour-laukku-pussukka-olalle.
Malli: Janette Mikkola. Kuva: Nico Engström

MISTÄ PIECE OF JEANS ON SAANUT ALKUNSA?

Suomessa tekstiilijäte lajitellaan tällä hetkellä sekajätteeksi. Ehjät ja siistit vaatteet kelpaavat vielä kierrätyskeskuksiin myyntiin mutta, mitä sekajäteroskiksessa makaaville rikkinäisille vaatteille, esimerkiksi farkuille, tapahtuu? -Ne poltetaan.

"Farkut hajoavat reisistä joka toinen kuukausi..mitä tehdä. Tuttua?"

Farkuthan on saatettu hajotessaan joskus paikata polvesta ns polvipaikalla, mutta reisipaikka..ehkä ei. Entä jos tekisi paikoista "sen jutun". Paikka paikan päälle. Saisiko farkuista tehtyä uudet farkut.. Lue koko tarina täältä.

piece-of-jeans-rethink-reuse-recycle-kierrätysfarkut-ekologiset-kierrätysmateriaaleista-ymparistoystavallinen-valinta-verkkokauppa-nettikauppa.

MITEN EKOLOGISUUS, KIERRÄTYS JA VEDEN SÄÄSTÄMINEN NÄKYVÄT VERKKOKAUPAN KOKONAISILMEESSÄ? HUOMASITKO JO NÄMÄ?


Brändin takana vaikuttavat ajatukset ja teemat ovat aina läsnä brändin kokonaisilmeessä, ja esimerkillisesti myös alla olevassa kuvassa.

👖 + 💧 Farkun sininen yhdistyy ajatukseen juomavedenkulutuksen vähentämisestä. Tiesitkö, että yksien uusien farkkujen valmistaminen kuluttaa 10 850 litraa puhdasta juomavettä.

♻️ + 🌎 Kierrätys ja ekologisuus kuvataan vihreänä, positiivisena ja puhtaana värinä. Materiaalin kierrätys ja tekstiilijätteen vähentäminen vaikuttavat aktiivisesti luonnon ja ympäristön hyvinvointiin.
#greenfashion #slowfashion #zerowaste #ecologicalbrand #pieceofjeans

Mitä ajatuksia nämä asiat ja tämä kuva sinussa herättävät?
Mitä vihreät ja siniset värit sinulle merkitsevät?
piece-of-jeans-green-fashion-slow-fashion-zerowaste-muoti-vaatteet-farkut-takit-farkusta.
 
Malli: Susanna Heinonen. Kuvaaja: Jussi Viljamaa. Meikki: Susanna Mäkelä. Tuote: farkkutakki: mittatilaus

MIKSI KIERRÄTYSMATERIAALISTA VALMISTETUT TUOTTEET OVAT JUURI TÄMÄN HINTAISIA?

"Koska kangas kierrätettyä roskaa, edullista? Ei aivan, kierrätysmateriaali on yksi maailman haastavimmista raaka-aineista."

Vaikka kyse onkin kierrätysmateriaalista tehdyistä tuotteista, niiden jalostus uusiksi, laadukkaiksi, käyttökelpoisiksi ja ainutlaatuisiksi tuotteiksi vaatii raakamateriaalin huolellista suunnittelua, innovointia ja työstämistä. Kierrätetyt vaatteet pestään, desinfioidaan, paloitellaan, sommitellaan, saumuroidaan ja lopuksi ommellaan kankaaksi. Kaikki valmistus ylijäämämateriaalista uudeksi design-tuotteeksi tapahtuu käsityönä. Vaate- ja asustesuunnittelu on laadukasta ja ammattitaitoista suomalaista kierrätysdesignia.

Kierrättäminen ei ole enää häpeä, se on 100% pop!

piece-of-jeans-farkut-mittatilaus-tilaustuote-mittojen-mukaan-uniikit-design-persoonalliset-farkut-käsityönä-kierrätysfarkusta-vanhoista-farkuista-vähennä-tekstiilijätettä-kierrätä-musta-harmaat-vaatteet.

Kuvassa: Susanna Heinonen. Kuva: Jussi Viljamaa. Meikki: Susanna Mäkelä

​"HALUAISIN LAHJOITTAA REVENNEET JA KÄYTTÄMÄTTÖMIKSI JÄÄNEET FARKUT TEIDÄN KÄYTTÖÖN. KUINKA TOIMIN?"

Me ottamme mielellään vastaan niin käyttämättömät kuin osin rikkinäiset tai tahriintuneet farkkutuotteesi. Oli sitten kyseessä farkut, farkkutakki tai farkkuhame, niin kaikki käy. Farkkutuotteet voi postittaa meille samaan osoitteeseen, mistä tuotteet lähtevät tai minne ne palautuvat:

Piece Of Jeans Oy / Moona Kansanen

Atomikatu 1 e 40

33720 TAMPERE (Tsekkaa, että noudon postinumero on sama)

+358 400 159 594 (postin saapumisilmoitusta varten)

pieceofjeans@outlook.com

Sinun ei tarvitse erikseen pyytää lupaa tuotteiden lähettämiseen, pelkkä ilmoitus esimerkiksi sähköpostin välityksellä riittää. Pese farkkusi, pakkaa, sulje paketti tiiviisti, maksa ja postita. Lähettäjänä maksat postikulut. Nettipakettina farkut saa lähetettyä edullisimmin joko Postin tai Matkahuollon kautta, alkaen 4,90€.

Iso kiitos, että olet aktiivinen osa ekologisempaa maailmaa ja kiertotaloutta. Me käsittelemme farkkujätteesi arvokkaana raaka-aineena ja loihdimme siitä upeita brändituotteita. Mikäli farkkupalautukseesi mahtuu viidet tai useammat farkut, niin annamme sinulle kiitoksena -10% ale-kupongin verkkokauppaan.

 kierrätä-vanhat-farkut-lahjoita-rikkinäiset-hajonneet-farkut-käsityönä-uudet-design-farkkutuotteet-suomalainen-brändi-farkkujätteen-jalostus-uusiokäyttön.

"OLISIN KIINNOSTUNUT MITTATILAUSTUOTTEESTA, MUTTA SITÄ EI OLE VERKKOKAUPAN VALIKOIMASSA. OLISIKO MINULLA MAHDOLLISUUS TEETÄTTÄÄ TÄMÄ VAATE TAI ASUSTE MITTATILAUKSENA?"

"Kyllä. Kaikki tuotteet valmistetaan käsityönä, joten haluamme tukea ajatusta, että vaatteet valmistettaisiin asiakkaille heti oikean kokoisiksi asiakkaiden toiveiden mukaan."

Oletko kyllästynyt sovittamaan ja palauttamaan vääränkokoisia vaatteita? -Niin minäkin. Säästetään molempien aikaa ja rahaa, ja teetetään tuote mittatilauksena. Ota yhteyttä, niin määritellään yhdessä mieleinen lopputulos vaatteen kuin vaatteenkin suunnitteluun sekä toteutukseen.

Vaikka mittatilaustuote onkin vakiokokoja hiukan kalliimpi toteuttaa ja toimitusajat pidempiä, voimme saamiemme palautteiden perusteella luvata, että odottaminen on sen arvoista. Voit lukea asikkaidemme antamia palautteita lisää täältä.

 kellohame-mittatilaus-kierrätetystä-farkusta-uusiokäytetty-secondhand-farkku-farkkuroskasta-farkkujätteestä-uusiotuote-ympäristöystävälliset-ekologiset-vaatteet.

Mittatilauksena valmistettu tummansininen kellohame.

UNIIKIT DESIGN-TUOTTEET FARKUSTA - JÄLLEENMYYJINÄ TOIMIVAT

👖 SUOMI:

- Upcycler Helsinki. Verkkokauppa.

- Taito-Valpuri, Raisio

- Lahjan Paikka Oy, Kemi

- Kamus, Turku

- Me & Te. Verkkokauppa.

👖 MUU EU-ALUE:

- Etsy - Online store. Shipping to EU-countries.

- Fashionmusa - Online store. Shipping to all EU-countries.

Etsimme aktiivisesti uusia jälleenmyyjiä. Mikäli sinulla on kierrättämiseen, vastuulliseen muotiin tai muuten vain teemaan sopivia jälleenmyynti-ideoita, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä.

Lisäksi etsimme aktiivisesti uusia tapahtumia ja vuosittaisia messuja, joihin osallistua. Seuraa sosiaalista mediaa @pieceofjeans, päivitämme tulevia tapahtumia ja uutisia aktiivisesti.

piece-of-jeans-kangaskassi-kestokassi-ekokassi-olkalaukku-laukku-farkuista-käsityönä-ekologinen-kierrätetty-farkku-materiaalina-olkalaukku-ostoskassi-kauppakassi-farkkukankaasta-farkkujen-takataskut-ommeltu-laukuksi-uniikki-vähennä-muovipusseja.
Malli: Janette Mikkola. Kuvaaja: Nico Engström.

 

MITÄ ON VASTUULLINEN JA EETTINEN MUOTI JA MITEN SE NÄKYY BRÄNDIMME TOIMINNASSA?

Vastuullisuus on ajankohtainen sana. Vaikka vastuullinen muoti on vielä kehittymisasteella, on kuluttajia sekä vaatevalmistajia alkanut enenevässä määrin kiinnostamaan eettisesti ja ekologisesti valmistettu muoti. Materiaalien uusiökäyttö ja kierrätys on kasvanut Suomessa huomattavasti viime vuosien aikana.

Vastuullisuutta tarkastellaan esimerkiksi tuotesuunnittelun, valmistuksen ja uusiokäytön näkökulmista. Tuotteen suunnittelussa otetaan huomioon monet tuotteen kestävyyttä edistävät asiat: materiaalivalinnat, luotettavat pesu- ja hoito-ohjeet, tekstiilijätteen vähentäminen, tuotteen kierrätettävyys ja korjausmahdollisuudet.

Farkkujätteen uusiokäyttö jatkaa tuotteen elinkaarta ja avaa ovia mielenkiintoisille innovaatioille, minkä mallisuojattu -kangasdesignimme mahdollistaa. Huolellisen tuotesuunnittelun ansiosta kierrätetty farkku sommitellaan vaatekaavan edellyttämällä tavalla uudeksi kestäväksi vaatteeksi. Esimerkiksi strech- ja jäykän denimin sijoitteluilla eri tuotteissa parannamme tuotteiden laatua, että ne kestävät aikaa. Vastuulliseen tuotteen valmistamiseen liittyy myös valmistajan läpinäkyvyys. Tämä tarkoittaa sitä, että yritys tuo asiakkailleen oma-aloitteisesti esiin, kuka tuotteet on käsissään valmistanut, missä ja millä tuotantotavalla. Lue lisää aiheesta Blogista.

kaitalekassi-raitakassi-raidallinen-olkalaukku-käsilaukku-designlaukku-naisten-glamour-laukku-iltalaukku-vanhoista-farkkujen-vyötärökaitaleista-piece-of-jeans.
Farkkujäte pyritään käyttämään jokaista vanhoista farkuista irtoavaa osaa myöten. Kuvassa vanhojen farkkujen vyötärökaitaleista valmistettu sininen olkalaukku.

 

Vastuullisuus on tullut liiketoimintaan jäädäkseen. Kyse ei ole enää niinkään kilpailuedusta vaan siitä, että yrityksen edellytetään toimivan vastuullisesti. Halpamuodista on hiljalleen päästettävä irti. Halpamaissa valmistettujen tuotteiden aiheuttamat ympäristövaikutukset tulee tulevaisuudessa yhä enemmän näkymään hinnoissa.

”Näin halpoja vaatteita, mitä meillä tällä hetkellä on, ei tulevaisuudessa voi olla. Ilmastovaikutusten pitää näkyä myös hinnoissa.” (Niinimäki, 2009)

Maailma ei muutu yksin, se vaatii yksittäisten ihmisten pieniä ja vastuullisia valintoja. Ekologiset valinnat vaateosoksilla edesauttavat kestävän kehityksen maailmaa mutta palvelevat myös kuluttajaa itseään. Harkitut vaateostokset säästävät sekä rahaa, että aikaa tyylistä tinkimättä, koska halpamuodin vaatteet eivät kestä aikaa yhtä hyvin. Farkkujen valmistus alusta alkaen on erittäin ympäristöä kuormittavaa, joten brändi tukee maapalloa ja kuluttajia tarjoamalla kierrätetyistä farkuista uudelleen valmistettuja farkkutuotteita. Piece Of Jeans -brändifarkkujen ympäristövaikutukset ovat kaikkea muuta kuin kuormittavia. Hyötykäytettävää materiaalia on maailma pullollaan, joten käytetään se hyödyksi roskaamisen sijaan. Kestävä muoti on keskimäärin 15-40% kalliimpaa kuin halpamuoti. Hintojen määrittely johtuu paljolti tuotantoprosessiin keskittymisestä ja haastavien kierrätysraaka-aineiden käsittelystä ja innovoinnista uusiksi ja laadukkaiksi designtuotteiksi.

 

MIKSI VALITSIMME JUURI RUUDUN MUOTOISEN PALAN, MIKSI EI ESIMERKIKSI RAITAA?

Farkkuja on monenlaisia. Malleina on slimfit, loosefit, bootcut,…niitä on naisille sekä miehille, lapsille sekä aikuisille. Mutta kaikkia näitä yhdistää se, että lahkeen leveys on kapeampi kuin itse lahkeen pituus. Lisäksi lahkeen leveys on suurempi reiden yläosassa, kuin esimerkiksi sääressä. Yhdistävänä tekijänä on myös se, kuinka päin puuvillan langat lahkeessa kulkevat, että kangas toimii farkuissa teknisesti oikein. Farkkukankaalla on teknisesti oikea ja väärä suunta, jotka täytyy osata tunnistaa, jotta farkut voi valmistaa.

Mieti, joustaako farkkusi enemmän pituus vai leveyssuunnassa. Jos otat kiinni farkkusi lahkeesta, joustaako lahkeesi kumpaan suuntaan enemmän? -Aivan oikein, leveyssuuntaan. Vanhoista farkuista leveyssuunta on oikea farkkukankaan käyttösuunta. Mietipä, kuinka farkkusi toimisivat, jos ne eivät joustaisi leveyssuuntaan juuri yhtään mutta pituussuuntaan kyllä.

Johtopäätöksen voitkin jo arvata. Koska materiaalina meillä on vanhat ja kierrätetyt farkut, ja koska lahje kapenee säärtä kohti mentäessä hurjasti sekä langan suunnilla on oikea ja väärä suunta, niin leveyssuunnassa farkuista ei kovin leveitä raitoja esimerkiksi saisi. Muoto, kuten neliö, on valittu farkkujen teknisyyden eli raaka-aineen perusteella. Silloin tulos on toimivuuden kannalta kaikista onnistunein, mikä on laadukkaan brändituotteen yksi isoimmista tunnusmerkeistä.
piece-of-jeans-ruudullinen-ruutu-farkkupala-neliö-ruudulliset-farkut-vaatteet-patch-jeans-tilkkutäkki-tilkku-vaatteet-netistä

 

MITÄ TARKOITTAA, ETTÄ BRÄNDIN KÄYTTÄMÄ FARKKUKANGAS ON MALLISUOJATTU?

Kangasta ja designia on vaikea patentoida. Mallisuoja on kuin keksintöihin käytetty patentti, suoja. Mallisuojalla turvataan kankaan valmistuksen ja myynnin yksinoikeudellinen käyttö mallisuojan omistajalle. Brändin käyttämä paloista koostettu farkkukangas on virallisesti mallisuojattu Euroopan unionin teollisuusoikeuksien virastossa (EUIPO) koko Euroopan laajuudelta.

Mallisuoja estää mallisuojatun kankaan hyväksikäytön ilman mallisuojan omistajan (Moona Kansanen) lupaa. Mallioikeus kattaa niin valmistuksen, jälleenmyynnin, kopioinnin, maahantuonnin, maastaviennin, kopioinnin ja muokkauksen. Farkkupalojen sijoittelu- ja värivaihtoehdot on otettu mallisuojassa huomioon, koska jokaisen kankaan sommittelu eri sävyisistä farkkupaloista (pieces) tekee jokaisesta brändin valmistamasta tuotteesta upean, uniikin ja massasta erottuvan yksilön. Kierrätetty farkku pestään, desinfioidaan, paloitellaan ja sommitellaan uudeksi käytettäväksi kankaaksi.

piece-of-jeans-tilkkutäkki-ruudulliset-farkut-uniikit-designfarkut-muotifarkut-tilkkutäkkityyli-tilkuista-paloista-ruudullisia-ruudullinen-kangas-mallisuojattu-mallisuoja.

 

MINKÄ KOON VALITSEN FARKUISTA? MISTÄ KOHDASTA LANTION- JA VYÖTÄRÖNYMPÄRYS  TULEE OIKEASTI MITATA?

Perehdythän huolella kokotaulukkoon valitessasi kokoa. Suosittelemme täyttämään tilauksen yhteydessä myös vartalosi mitat "lisätietoja" kohtaan. Erityisesti, jos koon valinta ohjeiden mukaan teettää hankaluuksia, voimme valita koon puolestasi. Farkkujen on tarkoitus olla ensimmäisellä pukemiskerralla melko napakat, jotta farkkujen on mahdollista mukautua juuri käyttäjänsä vartalolle sopivaksi muutaman käyttökerran jälkeen. Kangas antaa hiukan joustoa, mutta ei ole kuitenkaan jäykkä.

Farkkujen malli sopii erityisesti sinulle, jos lantio-vyötärö -suhteesi poikkeaa korkeintaan 15cm (lantio=levein mitta pakaroiden kohdalta, vyötärö=kohta, johon housujen vyötärö nousee. ks. haarasauman korkeus-taulukko). Tällöin lantion leveimmän kohdan mukaan valitut farkut eivät todenäköisesti jää vyötäröstä liian isoiksi, tai ovat ainakin vyöllä korjattavissa. Suosittelemme kokoa valitessa tarkastamaan ensin lantion ympäryksen, ja sen jälkeen mittaamaan vyötärön korkeuden haarasaumasta. Kokoa valitessa kannattaa painottaa lantion mitan osoittamaa kokoa. Miten lantionympärys mitataan? Aivan kokotaulukon rajapinnalla kannattaa valita pienempi koko. Reisien mitat maksimimittoja. Jos haluat farkuillesi loose-fit istuvuuden, voit valita astetta isomman housukoon. Lue asiakkaiden käyttäkäkokemuksia täältä.

Jos koon valitseminen aiheuttaa vaikeuksia, kysy esimerkiksi Instagram Directissa/Facebook messengerissä/sähköpostilla pieceofjeans@outlook.com. Vastaamme mielellämme!

Lue blogipostauksemme aiheesta "Onko sinun vaikea ostaa vaatteita netistä? -Ei enää"

---

MISTÄ SOSIAALISEN MEDIAN KANAVISTA MEIDÄT VOI LÖYTÄÄ?

Toimimme useassa sosiaalisen median kanavassa; Facebook, Instagram, Pinterest sekä Youtube, joista aktiivisimmin Instagramissa. Sosiaalisen median kanaviamme seuraamalla pysyt ajan tasalla uutuustuotteista, tarjouksista, sekä tapahtumista. Saat myös päivityksiä siitä, kun julkaisemme blogiin uusia aiheita ja farkkuaiheisia vinkkejä.

Perustimme Facebookiin ryhmän, jonka tarkoituksena on koota kaikki sivun tykkääjät, asiakkaat ja brändistä kiinnostuneet yhteen paikkaan. Ryhmään liittymällä pääset mukaan aktiiviseen keskusteluun, mielenkiintoisiin äänestyksiin sekä vaikuttamaan esimerkiksi blogiin kirjoitettaviin aiheisiin. Sukella sinäkin nyt uniikin kierrätysdesignin maailmaan ja liity Facebook-ryhmään.

MITEN PALAUTAN OSTAMANI TUOTTEEN JOS EN OLE SIIHEN TYYTYVÄINEN? MITEN VOIN VAIHTAA VÄÄRÄNKOKOISISTA FARKUISTA ITSELLENI ISOMMAN TAI PIENEMMÄN KOON?

Kattavat tuotteiden palautusehdot löytyvät täältä.

Kaikki toimituksesta ja palautuksesta löytyvät myös yleisistä ehdoistamme. Linkki kaikille toimitusta ja palautusta koskeviin infoihin löytyy sivun alalaidasta, ns. footerista.

ekologiset-vastuulliset-eettiset-ympäristöystävälliset-kierrätysfarkut-kierrätetystä-second-hand-farkusta-piece-of-jeans.
Mallina Janette Mikkola. Kuvaajana Nico Engström. Piece Of Jeans tummansiniset farkut. Kokoina XS-XXL.

MIKÄ IHMEEN UNIKORNI-YRITTÄJYYSKILPAILUN VOITTO? HUOMASITKO, MYÖS YLE TAMPERE TEKI MEISTÄ JUTUN.

Osallistuin TEK:n ja Ekonomien järjestämään Unikorni-yrittäjyyskilpailuun syksyllä 2019. Kilpailuun etsittiin uusia, innovatiivisia StartUp-yrityksiä. Kilpailuun osallistui useita yrityksiä, joista karsittiin finaaliin viisi parasta yleisö- sekä tuomariäänien perusteella. Voitto oli jo se, että päästiin finaaliin, mutta kilpailuvietti kasvoi matkan edetessä. Kilpailun finaali järjestettiin marraskuussa 2019 Helsingissä, jossa kaikki viisi yritystä pitchasi liikeideansa leijonan luola-tyyliin. Lopuksi tuomarit haastattivat yrittäjiä liikeideaa esittelevien pitchauksien perusteella.

Ilta oli pitkä, stressaava ja rankka mutta se kannatti. Piece Of Jeans vei koko kilpailun voiton hurjan upeilla saatesanoilla ja kehuilla! "Joskus taso on heikko, tänään ei!"

piece-of-jeans-unikorni-yrittäjyyskilpailun-voittaja-voitto-brändille-kierrättää-tekstiilijätteestä-uniikkia-designia-farkut-uusiokäyttöön-ekologisia-valintoja-farkusta.

Lue lisää Piece Of Jeans:n saamasta mediahuomiosta täältä.


Vuosi 2020 on alkanut hienosti, yrittäjyyskilpailu antoi luottoa ja boostia. Myös YLE Tampere kirjoitti meistä. Katso koko uutinen ja haastattelu tästä

JÄIKÖ SINULLA KYSYTTÄVÄÄ? OTA YHTEYTTÄ!

Diese Website ist durch reCAPTCHA geschützt und es gelten die allgemeinen Geschäftsbedingungen und Datenschutzbestimmungen von Google.