MINNE HAJONNEITA JA RIKKINÄISIÄ FARKKUJA VOI PALAUTTAA, VIEDÄ, LAHJOITTAA?

Hajosiko farkkusi taas reisistä, tuttua? Oletko kerännyt niitä vaatekaappiisi ”tulevaisuuden varalle” jos niille löytyisikin paikka jonne ne voisi viedä. Nyt vanhoille hajonneille tai osin tahriintuneille farkuillesi on paikka, jonne voit ne kierrättää ja tehdä samalla ympäristöystävällisen teon heittämättä niitä sekajätteen sekaan.

Tiedätkö, mitä tekstiilijätteelle tapahtuu sekajätteeksi päätyessään? – Ne poltetaan. Kyllä.

kierrätä-lajittele-rikkinäiset-hajonneet-vanhat-rispaantuneet-farkkusi-farkkubrändin-käyttöön-farkkujäte-kierrätys-minne-kierrättää-lajitella-viedä-hajonneita-farkkuja-piece-of-jeans.

Voit lahjoittaa ja kierrättää vanhat farkkusi Piece Of Jeans:n käyttöön. Otamme vastaan kaikkea farkkua, sisälti housusi sitten strechia tai olivat ne sitten vain jäykkää ns kovaa denimia. Kaikki käy. Me lajittelemme vaatteesi puolestasi. Anna farkuillesi uusi elämä uusina, ekologisina ja trendikkäinä kierrätysdesign-tuotteina.

Joko olet tutustunut, mitä kaikkea me sinun vanhoista lajitelluista ja kerätyistä farkuistasi valmistamme? Tarinamme alkoi farkuista: ”farkuista uudet farkut”. Lue tarinastamme ja brändimme alkutaipaleesta.

"Vanhoista ja rikkinäisistä farkuista valmistuu kiertotalouden keinoin ekologiset muotifarkut, jotka on koostettu neliönmuotisista farkkutilkuista. Uniikin kierrätysdesignin verkkokauppa.

KUINKA TOIMITAN VANHAT JA RIKKINÄISET FARKKUNI PIECE OF JEANS:LLE UUSIOKÄYTTÖÖN?

Ilmoita meille yhteydenottolomakkeen avulla, että haluaisit lahjoittaa meille farkkua. Pelkkä ilmoitus riittää. Kannattaa palauttaa kerralla useampi pari, ja kysyä myös esimerkiksi perheen tai kavereiden farkut samaan keräykseen. Niitä varmasti meiltä kaikilta kaapin pohjalta löytyy..itselläni aikoinaan vanhoja farkkuja kerääntyi kymmeniä, kunnes nämä vanhat farkut ”pakottivat” minut keksimään niille jotakin käyttöä. Siitä se sitten lähti ja syntyi uusi brändi, joka ompelee uusia ja uniikkeja farkkutuotteita vanhoista käyttämättömiksi jääneistä farkuista ”pala farkkua” - Piece Of Jeans.

Kun olet ilmoittanut meille lomakkeella, että haluat lahjoittaa farkkua, voit postittaa ne Postin tai Matkahuollon pakettina meille tulemaan alla olevaan osoitteeseen.

Isommista farkkueristä, ns jätesäkillinen tai useampi, neuvotellaan erikseen mahdollisesta noudosta.

 

Kirjoita paketin päälle:

Piece Of Jeans Oy / Moona Kansanen

Atomikatu 1 E 40

33720 TAMPERE (tarkista, että noutopaikan postinumero on myös 33720)

+358 400 159 594

 

Edullisin postitusvaihtoehto on maksaa paketti netissä, joko Postin tai Matkahuollon verkkokaupassa. Lähettäjänä ja farkun kierrättäjänä maksat postimaksut. Hinnat paketeille on netissä alkaen 4,90€. Yleisin paketti, joka meille saapuu on maksanut asiakkaalle 5,90€. Paketti saa olla jopa kymmenen senttiä paksu, joten sinne mahtuu jo useammatkin farkut. Voit pakata farkkusi joko pahviseen pakettiin tai kääriä ne muoviin.

Pieni S koon paketti maksaa 5,90€, jonka maksimimitat ovat 10cm x 40cm x 55cm. Seuraava M koon paketti maksaa 7,90€ jonka maksimimitat ovat 20cm x 40cm x 55cm. Molempiin paketteihin mahtuu jo monet farkut. Pakettia valitessa kannattaa priorisoida paketin korkeus mahdollisimman matalaksi. Se määrittelee farkkupakettisi loppuhinnan. Mutta lähetys on kuitenkin siis todella edullista.

ONKO SINULLA PALJON VANHOJA FARKKUJA, JOTKA HALUAISIT MEIDÄN KÄYTTÖÖN JA KIERRÄTYKSEEN LAHJOITTAA?

Isommista farkkueristä, ns jätesäkillinen tai useampi, neuvotellaan erikseen mahdollisesta noudosta.

Mikäli sinulla on todellakin useampi, enemmän kuin 5 paria vanhoja hajonneita farkkujasi meille kierrätettäväksi lahjoitettavana, niin annamme sinulle kiitoksena -10% ALE-kupongin meidän second hand -farkkujen verkkokauppaan. Ympäristö ja luonto kiittää. Hyvän tekeminen tuottaa mielihyvää.

Nyt kannattaakin siis tsekata oma vaatekaappi ja varastot vihdoin tyhjiksi niistä rikkinäisistä strech- ja strechittömistä farkuista, farkkuhameista ja -takeista, ja lähettää ne meille kierrätykseen. Tee ekoteko, älä vie vanhoja farkkujasi roskiin. Rikkinäisten farkkujen kierrättäminen oikeaan paikkaan kannattaa.