ILMAINEN ja nopea toimitus. 2-5 arkipäivää. - Yli 30€ tilauksiin korvakorut KAUPAN PÄÄLLE! Tarjous päättyy 15.7.

TIUKAT TAI LÖYSÄT FARKUT? NÄPPÄRÄT VINKIT, JOILLA SAAT FARKKUSI ISTUMAAN JALKAASI PAREMMIN


"Onko takana viikonlopun herkuttelut, pari lasillista viiniä tai muuten vain turvottaa? Farkut tuntuu tosi tiukoilta, mitä on tapahtunut? Farkut vyötäröstä aina auttamatta isot? Näiden kätevien vinkkien avulla saat farkkusi istumaan jalkaasi paremmin."

NÄPPÄRÄT FARKKUVINKIT, JOILLA SAAT HOUSUSI FIKSATTUA JALKAASI PAREMMIN ISTUVIKSI:

1. ONKO FARKKUSI LIIAN ISOT - ROIKKUU JALASSA?

 
Kutista farkut kuumassa vedessä, niin kuumassa kuin mahdollista. Älä kuitenkaan lisää huuhteluainetta. Lämmin vesi kutistaa ja napakoittaa.
 
Kuivausrumpu tekee farkuista supertiukat. Ensin kuuma konepesu ja sen jälkeen kuivausrumpukuivaus narulla kuivumisen sijaan. Kutistuu..
 
Talvi ja paleltaa? Sukkahousut käyttöön. Talvikauden farkut kannattaa jopa pitää hiukan väljinä, niin mahtuu paksut sukkahousut mukavasti farkkujen alle. Toki tämä vinkki toimii vain talvella.
 
Ongelmana kapeneva vyötärö, ns päärynävartalo? Takapuoli ja reidet mahtuu mutta vyötärö auttamatta iso? Tämä on usean ongelma, koska farkut yleensä suunnitellaan melko samanlevyisiksi lantiosta sekä vyötäröstä. Niksi, jos pientä ompelutaitoa löytyy. Ompele farkkujen takaosaan leveää kuminauhaa noin 15cm matkalta vyötärön sisäpuolelle. Kuminauha auttaa kiristämään vyötärön tiukemmaksi, ettei vyötärön takaosaan jää legendaarista nyrkin mentävää pussia. Monet myös kokevat, että jos nyrkki mahtuu vyötärön sisään, niin farkut ovat ehdottomasti isot. Näin ei kuitenkaan välttämättä ole. Jos lantio ja reidet mahtuu, niin vyötärön kavennus/kiristys saattaa olla vain 5cm kiinni, että nyrkki ei enää väliin mahdukaan. Tämä kuminauhaniksi auttaa juuri tähän ongelmalliseen viiteen senttiin. Kokeile ja ylläty!
 
Helppo niksi kaventaa farkkujen vyötäröä, on sujauttaa nappi ensin nappia lähinnä olevan vyönsoljen alta ja sen jälkeen vasta napinläpeen. Kapenee farkut hetkessä! Tämä niksi on helppo kotikonsti jopa ompelutaidottomalle.
Kierrätysmateriaalit. Käsityötuote. Kustomoidut tuotteet. Suomalainen vaatebrändi. Uniikit designtuotteet. Designfarkut. Pala farkkua. Suomalainen design. Brändituotteet valmistettu EU:ssa käsityönä. Brändifarkut käsityönä. Palafarkut. Kustomoidut tuotteet. Uniikit design-farkut. Ekologiset ja kustomoidut farkkutuotteet. Patchjeans. Customjeans. Ympäristöystävälliset farkut. Vegaaniset farkut. Kierrätysdesign. Tilkkutäkkifarkut. Uniikit design-farkut. Ekologiset ja kustomoidut farkkutuotteet. Design-Tampere. Persoonalliset vaatteet, mukavat ja pehmeät farkut, suomalaiset brändifarkut, patch, ekologiset vaatteet, High-end. Modernit vaatteet.
Brändin tarina alkoi ideasta - "Farkuista uudet farkut" - taustalla tekstiilijätteen vähentäminen, korjattavat ja kestävät ekologiset vaate- sekä asuste valinnat
 

2. ONKO FARKKUSI LIIAN TIUKAT - KIRISTÄÄKÖ?

 
Kastele. Käy kylvyssä/suihkussa farkut jalassa. Jos nappi ei mene kiinni, niin koita sulkea nappi suihkussa, kun farkut ovat hiukan kastuneet. Kun farkut ovat päällä ja kostuvat, ne venyvät. Venyminen ei tarkoita repeämistä, vaan parempaa istuvuutta ja vartalon mukailua. Kastelun jälkeen aseta farkut vaakatasoon ja anna kuivua rauhassa. Pystytasossa riiputtaminen saattaa venyttää painavia ja märkiä farkkuja takaisin väärään muotoon.
 
Jos farkuista vain esim reidet ovat tiukat, voit kokeilla paikallista kastelua tai suihkuttamista esimerkiksi suihkepullolla. Aseta farkut vaakatasoon ja venytä kostuneita farkkuja käsilläsi. Toinen vaihtoehto on pukea farkut jalkaan ja kokeilla venyttelyä. Venyttävät liikkeet muotoilevat farkkujasi tehokkaasti.
----

Haluaisitko helpottaa ja nopeuttaa arkeasi vähentämällä aikaasi ja vaivaasi ravaten sovituskopissa? Nyt voit kustomoida vartalollesi täydellisesti istuvat useamman vuoden kestävät ja helposti korjattavat ekologiset design-farkut?

Mikä tekee farkuistamme ekologiset ja paremmat kuin muiden? Lue täältä.

Hyvät farkut on rahansa arvoinen sijoitus - ei kulu. Mittatilauksena valmistetut farkut ovat suunnattoman miellyttävät päällä, kun ne on valmistettu juuri sinulle sinun toiveidesi mukaisesti.
Kurkkaa farkkublogista julkaisumme "Miten mittaan vartaloni kerralla oikein ja oikeasta kohdasta?"ProofFactor