ILMAINEN ja nopea toimitus. 2-5 arkipäivää. - Yli 30€ tilauksiin korvakorut KAUPAN PÄÄLLE! Tarjous päättyy 15.7.

OVATKO FARKKUSI OIKEAN KOKOISET? VALITSE UUSISTA FARKUISTA TARPEEKSI TIUKAT JA NAPAKAT, KOSKA FARKUT LÖYSTYY KÄYTÖSSÄ


Ahdistaako, kun olet sovittamassa uusia farkkuja ja ne täytyy äheltää jalkaan? Tekisikö mieli jo luovuttaa mutta yrität vielä mahtua ja saada housut nostettua jalkaan? Tämä on hyvin yleistä ajattelua sovituskopissa. Otat mukaasi kolmet, ja ees taas pukeminen ja riisuminen pistää jo hien pintaan.

Napakat farkut on yleensä helppo torjua nopeasti. Kuitenkin tätä kammoa kannattaisi hiukan kesyttää antamalla itselle ja farkuille mahdollisuus toimia yhdessä entistä paremmin.

kustomoidut farkut, lantionympärys, vyötärönympärys, farkkujen vyötärökaitale, muotolaskokset, brändifarkut, palafarkut, patch jeans, patchdesign, vartalon mitat, väljyysvarat, ekologiset vaatteet, ekologiset farkut, muotifarkut, vegaaniset farkut, uniikit vaatteet, suomalainen farkkubrändi, high-end design, uudelleenkäytetty farkku, vaatteiden ostaminen netistä, vartalon mittaus vaateostoksilla, Kustomoidut farkut

Totuus farkuista asiantuntijoita kompaten: "Jos farkut ensipukemalla menevät ahtaen jalkaan ja nappi menee juuri ja juuri kiinni, niin farkut ovat täydelliset juuri sinulle". Kuulostaako hullulta?

 

MILLOIN FARKUT OVAT TÄYSIN OIKEAN KOKOISET? VALITSE MIELUUMMIN NAPAKAT, KUIN LÖYSÄT

Tosiasiassa, kun farkut on napakat, niin sitä paremmat mahdollisuudet sinulla on saada farkuista oman vartalosi muotoon mukautuvat. Kaikki farkut löystyvät hiukan käytössä, ja jo parin päivän käytön jälkeen farkuista ei enää huomaa samaa ahtautta, vaan kangas on saavuttanut muotonsa eikä venähdä käytössä liian isoksi. Löysä farkku on myöhemmin entistä löysempi. On kuitenkin eri asia jos farkut ei nouse puentakerralla edes jalkaan, vaan esimerkiksi reidet junnaa kiinni, silloin olet valinnut liian pienen koon. Tämän välttämiseksi oikeaa kokoa valitessa lantio tuleekin mitata leveimmästä kohtaa (eli pakarat mukaan lukien), silloin farkut nousee takuulla ylös asti. Jos farkut nousee jalkaan, kannattaa uskaltaa luottaa muokkautuvuuteen. Varsinkin jos farkut sisältävät hiukan muovia, eli strechia. Silloin farkut on kuin tehty "juuri sinulle".
napakat ja tiukat farkut, slim fit farkut, upea kuosi, kuviolliset farkut ja vaatteet, mittatilaus, oikea koko netistä ostaessa, mieluummin tiukat kuin löysät, ruudulliset vaatteet, design kuosi, tilaustyö
Malli: Susanna Heinonen. Kuvaaja: Jussi Viljamaa.
 

KÄTEVÄ FARKKUVINKKI - MITEN SAAT FARKUT MUKAUTUMAAN VARTALOSI MYÖTÄISIKSI PAREMMIN

Jos vielä farkkuja kokeiltaessa mietityttää niiden tiukkuus, niin yksi oiva kotikonsti on käydä piukkojen farkkujen kanssa kylvyssä/saunassa. Anna farkkujen imeä itseensä kunnolla vettä ja anna niiden sitten kuivua rauhassa vaaka-asennossa.

Lue lisää farkkuvinkkejä täältä. Neuvoja, kuinka kutistaa liian isot farkut pienemmiksi tai esimerkiksi vyötäröltä liian isot farkut pienemmiksi.

 

"Oletko turhautunut ravaamaan sovituskopissa etsimässä itsellesi oikean kokoisia farkkuja? Otat mukaasi kolmet mutta mikään ei miellytä ja toivoisit selviäväsi ostoksilta nopeasti mukana uudet ja upeat vartaloa imartelevat sekä tyylikkäät farkut? Onko farkut aina liian isot vyötäröltä tai lahkeet liian pitkät? Tuntuuko farkkujen ostaminen netistä vaikealta?

Nyt sinulla on mahdollisuus tilata juuri sinun vartalollesi kustomoidut kuviolliset design-farkut, jotka tuovat vaatekaappiisi vaihtelua sekä keräävät vastaantulijoidesi kehuja ja huomiota."

 ProofFactor