KUINKA VALITA FARKUISTA OIKEA KOKO SOVITTAMATTA? MILLOIN FARKUT ON SOPIVAT TAI TÄYDELLISET JUURI SINULLE?

Farkut, se useimman ihmisen jokapäiväinen arkivaate.

Kun farkuja, tai ylipäätään vaatteita, ostetaan netistä, on kuluttajalle ensiarvoisen tärkeää hyvät ja monipuoliset myyntikuvat mutta ennen kaikkea selkeät kokotaulukot. Kuvitellaanpa tilanne, että olet ostamassa farkkuja..

"Lantio L, vyötärö M, reisi M/L..minkä koon valitsen farkuista sovittamatta? Leveä lantio ja kapea vyötärö. Pohjekin on aika leveä, mahdunko? Tuttua?"

Kuluttaja haluaa netistä farkkuja ostaessaan yleensä mittailla jokaisen vartalonsa osan; lantio, vyötärö, napa, reisi, pohje, polvi, lahje and list goes on... Kuitenkin kokotaulukoiden monimutkaisuus tai jokaisen vartalon mitan esittävä taulukko sekoittaa yleensä kuluttajan pään enemmän kuin selkeyttää. Helpoin ja nopein reitti on yleensä ajatella, että "valitsenpa mieluummin isomman koon, niin mahdun ainakin.."
 
Tiesitkö, että farkkujen kuuluu ostaessa olla tarpeeksi tiukat ja napakat. Miksi? Lue aiheesta lisää tästä blogijulkaisusta.
 
 

KUINKA VALITSEN NÄISTÄ EKOLOGISISTA DESIGN-FARKUISTA OIKEAN KOON NETISSÄ SOVITTAMATTA?

Jos brändimme farkkujen koon valinta teettää näiden ja myyntiartikkelin alla olevien ohjeiden avulla edelleen hankaluuksia, älä epäröi lisätä vartalosi mittoja tilauksen yhteyteen, kohtaan "lisätietoja". Tarkistame valitun koon vielä ennen farkkujen lähettämistä, ja teemme sen ilmaiseksi. Tarjoamme nopeaa asiakaspalvelua.

KUINKA LUEN KOKOTAULUKOITA OIKEIN? MITEN MITTAAN VARTALONI ENNEN KUIN VALITSEN KOKOA?

Kokotaulukoihin olemme koonneet vain farkkumallin kannalta tärkeimmät mitat;
1. LANTIONYMPÄRYS (Levein ympärysmitta pakarat huomioiden)
2. VYÖTÄRÖNYMPÄRYS (Huom! Mittaa vyötärön leveys haarasauman korkeudelta. Tarkempi ohje alempana)
3. REISI (levein mitta), sekä lahkeen sisäpituus.
piece-of-jeans-farkut-selkea-kokotaulukko-korkeavyotaroiset-farkut-vyotaron-korkeus-kuinka-mittaan-vyotaronkorkeuden-farkuista-vastuulliset-ekologiset-naisten-design-farkut-kokotaulukko-lantionymparys.
piece-of-jeans-farkut-selkea-kokotaulukko-korkeavyotaroiset-farkut-vyotaron-korkeus-kuinka-mittaan-vyotaronkorkeuden-farkuista-vastuulliset-ekologiset-naisten-design-farkut-kokotaulukko-lantionymparys.

Tärkein naisten farkkujen valintaa ohjaavana mittana on ehdottomasti lantion levein ympärysmitta, pakarat huomioiden. Mittaa lantiosi ympärys alusvaatteet yllä ilman väljyysvaroja.

Taulukkomme tarjoaa siihen erittäin helpon valintaperiaatteen. Taulukossa on siis käytetty ihmisen mittoja, farkkujen mittojen sijaan, mikä helpottaa valintaa. Taulukossa on lisäksi otettu huomioon farkkujen pieni venyvyys. Yleisesti: Mittaa lantiosi levein ympärsmitta ja katso sitä vastaava koko taulukosta.

MINKÄ KOON VALITSEN FARKUISTA KOKOTAULUKON RAJAPINNALLA?

Jos/kun osut aivan kokotaulukon rajapinnalle, suosittelemme sinua valitsemaan farkuista pienemmän koon. Pienempi koko on vartalollesi todennäköisesti tiukempi ja enemmän slim fit, koska farkut joustaa hiukan. Joustavuus on otettu kokotaulukossa valmiiksi huomioon, joten sinun ei tarvitse siitä huolehtia. Sinä saat huolehtia vain vartalosi mittaamisesta.
Jos mittasi osuvat kokotaulukon rajapinnalle ja sitä kautta taulukko ohjaa sinua pienemmän koon valintaan, niin tarkista vielä erityisesti reisiesi mahtuminen vaatteeseen. Näidenkin taulukkomitat ovat taas ihmisen mittoja, eivät farkun mittoja. Reisien mitat maksimimittoja.

FARKKUJEN VYÖTÄRÖ: KUINKA TARKISTAN VYÖTÄRÖNI SOPIVUUDEN VAATTEESEEN?

Kun olet lantionympäryksen perusteella valinnut sinulle ihanteellisimman koon ja tarkistanut, että reitesi myös mahtuvat vaatteeseen, tarkista lopuksi vyötärön sopivuus valittuun kokooosi.
Vyötärön mittakorkeutta on hankala määritellä sanoin, koska usein yksikin sentti ylös tai alas antaa paljonkin erilaisen tuloksen. Varmin tapa housujen kannalta vyötärön oikean levyden mittaamiseen on mitata se haarasaumasta. Haarasauman korkeus edessä ja takana on kuvattu alla olevassa taulukossa. Kun olet selvittänyt valitun housukoon vyötärön korkeuden, mittaa vyötärösi leveys tästä kohdasta.
Kun olet ottanut itsestäsi kaikki nämä kolme mittaa; lantio, vyötärö ja reisi, ja mittasi poukkoilevat taulukossa eri kokojen välillä, painota lantion mittaa koon valinnassa. Kun lantionympärys on mitattu tarkasti ja oikein, niin silloin valitsemasi housukoon farkut nousevat vartalollasi ylös asti, mikä on istuvuuden kannalta tärkeintä. Voit lukea halutetessasi vielä blogjulkaisumme aiheesta "valitse farkuista tarpeeksi napakka koko".
 
vastuulliset-ekologiset-naisten-design-farkut-kokotaulukko-vyötärönympärys.

FARKUJEN MALLIT JA SOPIVUUS ERILAISILLE VARTALOTYYPEILLE:

Farkkumalleja erityisesti naisille on niin paljon, että on tärkeää tuntea vartalomallinsa farkkuja valitsiessa. Kaikki mallit eivät sovi kaikille. Haluammekin kokotaulukoidemme lisäksi antaa esimerkkejä farkkujemme mahdollisista mitoituksista. Karua mutta totta, joku meistä on "omena", toinen "päärynä" ja kolmas "tasapaksu", ja samat housut ei näille vartalotyypeille useimmiten taivu.
 

Mallistomme brändi-farkut sopivat erityisesti sinulle, jos lantiosi ja vyötärösi (ylläolevien ohjeiden mukaan mitattuna) ympärykset poikkeavat toisistaan noin 2-20 cm. Lisäsimme farkkuihin napakoittavan kuminauhan, mikä mahdollistaa farkkujen sopivuuden usealle eri vartalotyypille

 

TARKISTA NETISSÄ FARKKUJEN KOKOA VALITESSA VARTALOSI LANTIO-VYÖTÄRÖ -SUHTEESI:

Testiasiakkaidemme mittoja, esimerkkejä sopivista housukoo'ista:

Lantio 90, vyötärö 80, reisi 55 -> XS

Lantio 99, vyötärö 83, reisi 57 -> S

Lantio 105, vyötärö 93, reisi 59 -> M

Lantio 107, vyötärö 90, reisi 64 -> M

Lantio 110, vyötärö 98, reisi 62 -> L

Lantio 128, vyötärö 120, reisi 68 -> XXL

 

Jos vyötärösi kapenee hurjasti lantion ympärykseen nähden, niin farkkujen istutus vyötäröllesi sopivaksi vaatii luultavasti vielä omaa tuunaustasi, vyön käytöstä huolimatta. "Kun lantio on sopiva, niin vyötärö on auttamatta liian iso - kapea vyötärö mutta leveä lantio", sanoo testiasiakkaamme (Vyötärö 82 cm, lantio 105 cm -> Erotus 23 cm). 5 cm vyötärön kiristys ei ole loppujen lopuksi paljon, pari muotolaskosta takaselkään tai kuminauha, ja "ávot". Alaselän muotolaskokset tai vyön antama tuenta auttaa pitämään farkut ylhäällä myös istuessa.
 

 

ONGELMIA LÖYTÄÄ SOPIVAN KOKOISIA FARKKUJA? LANTIO ON TODELLA LEVEÄ JA VYÖTÄRÖ ON SUHTEESSA TODELLA KAPEA? LAHKEET LIIAN PITKÄT? OLETKO KOKEILLUT MITTATILAUSTA?

Ihastuttavat farkut löytyi mutta oma vartalotyyppisi ei olekaan sille sopiva? Jokainen meistä on erilainen ja erimuotoinen, ei tuunauksessakaan ole mitään pahaa. Se vain kertoo, että näkee vartalotyyppinsä enemmän mahdollisuutena kuin uhkana. Olisitko kiinnostunut mittatilauksesta? Tutustu ja linkkaa kaverille.