ILMAINEN ja nopea toimitus. 2-5 arkipäivää. - Yli 30€ tilauksiin korvakorut KAUPAN PÄÄLLE! Tarjous päättyy 15.7.

KUINKA VALITA FARKUISTA OIKEA KOKO? MILLOIN FARKUT ON SOPIVAT TAI TÄYDELLISET JUURI SINULLE?


Farkut, se useimman ihmisen jokapäiväinen arkivaate.

Kun farkuja, tai ylipäätään vaatteita, ostetaan netistä, on kuluttajalle ensiarvoisen tärkeää hyvät ja monipuoliset myyntikuvat mutta ennen kaikkea selkeät kokotaulukot. Kuvitellaanpa tilanne, että olet ostamassa farkkuja..

"Lantio L, vyötärö M, reisi M/L..minkä koon valitsen farkuista sovittamatta? Pohjekin on aika leveä, mahdunko? Tuttua?"

Kuluttaja haluaa netistä farkkuja ostaessaan yleensä mittailla jokaisen vartalonsa osan; lantio, vyötärö, napa, reisi, pohje, polvi, lahje and list goes on... Kuitenkin kokotaulukoiden monimutkaisuus tai jokaisen vartalon mitan esittävä taulukko sekoittaa yleensä kuluttajan pään enemmän kuin selkeyttää. Helpoin ja nopein reitti on yleensä ajatella, että "valitsenpa mieluummin isomman koon, niin mahdun ainakin.."
.
Tiesitkö, että farkkujen kuuluu ostaessa olla napakat? Miksi? Lue aiheesta lisää tästä blogijulkaisusta.
.

KUINKA VALITA FARKUISTA OIKEA KOKO NETISSÄ SOVITTAMATTA?

ASIAKASPALVELUA NETISSÄ - KYSY APUA OIKEAN KOON VALINNASSA.

Jos brändimme farkkujen koon valinta teettää näiden ja myyntiartikkelin alla olevien ohjeiden avulla edelleen hankaluuksia, älä epäröi lisätä vartalosi mittoja tilauksen yhteyteen. Tarkistame valitun koon vielä ennen farkkujen lähettämistä, ja teemme sen ilmaiseksi.
Kokotaulukoihin olemme koonneet vain farkkumallin kannalta tärkeimmät mitat; lantio (pakarat huomioiden), vyötärö (Huom! Housujen vyötärön kohdalta mitattuna), reisi (levein mitta), sekä lahkeen sisäpituus.
Ympäristöystävälliset farkut. Vegaaniset farkut. Selkeä kokotaulukko. Tilkkutäkkifarkut. Uniikit design-farkut. Ekologiset ja kustomoidut farkkutuotteet. Selkeät koot. Persoonalliset vaatteet, mukavat ja pehmeät farkut, suomalaiset brändifarkut, patch, ekologiset vaatteet, muotifarkut netistä, uudelleenkäytetty farkku, käsityönä valmistetut farkut, vastuulliset vaatteet, farkkujäte, tilkku, farkkutilkku, tilkkufarkut, tilkkudesign, ympäristöystävälliset vaatteet, kierrätetty farkku, mittatilausvaatteet, mittatilaus, kierrätysdesign, trendifarkut, zerowaste vaatteet, farkkutrendi, tulevaisuuden vaatteet

Tärkein farkkujen valintaa ohjaavana mittana on ehdottomasti lantion levein ympärysmitta, pakarat huomioiden.

Taulukkomme tarjoaa siihen erittäin helpon valintaperiaatteen. Taulukossa on siis käytetty ihmisen mittoja, farkkujen mittojen sijaan, mikä helpottaa valintaa. Taulukossa on lisäksi otettu huomioon farkkujen pieni venyvyys. Jos/kun osut aivan kokotaulukon rajapinnalle, suosittelemme valitsemaan pienemmän koon. Pienempi koko on vartalollesi todennäköisesti tiukempi ja enemmän slim fit. Jos toiveenasi on kuitenkin loose fit -malli, valitse asetatta isompi koko. Jos taulukon rajatapaus ohjaa sinut pienemmän koon valintaan, tarkista vielä erityisesti reisiesi mahtuminen vaatteeseen. Näidenkin taulukkomitat ovat taas ihmisen mittoja, eivät farkun mittoja. :) Vyötärön mittakorkeutta on hankala määritellä, usein sentti ylös tai alas antaa paljonkin erilaisen tuloksen. Varmin tapa housujen kannalta vyötärön oikean levyden mittaamiseen on mitata se haarasaumasta. Haarasauman korkeus edessä ja takana on kuvattu alla olevassa taulukossa. :) Jos/kun olet ottanut itsestäsi kaikki nämä mitat ja mittasi poukkoilevat taulukossa eri kokojen välillä, painota lantion mittaa koon valinnassa, silloin farkut nousevat ylös asti, mikä on istuvuuden kannalta tärkeintä.
 
Selkeä kokotaulukko, valitse koko farkuistasi oikein. Ympäristöystävälliset farkut. Vegaaniset farkut. Kierrätysdesign. Tilkkutäkkifarkut. Uniikit design-farkut. Ekologiset ja kustomoidut farkkutuotteet. Design-Tampere. Persoonalliset vaatteet, mukavat ja pehmeät farkut, suomalaiset brändifarkut, patch, ekologiset vaatteet, muotifarkut netistä, uudelleenkäytetty farkku, käsityönä valmistetut farkut, vastuulliset vaatteet, farkkujäte, tilkku, farkkutilkku, tilkkufarkut, tilkkudesign, ympäristöystävälliset vaatteet, kierrätetty farkku, mittatilausvaatteet, mittatilaus, kierrätysdesign, trendifarkut, zerowaste vaatteet, farkkutrendi, tulevaisuuden vaatteet

FARKUJEN MALLIT JA SOPIVUUS ERILAISILLE VARTALOTYYPEILLE:

Farkkumalleja erityisesti naisille on niin paljon, että on tärkeää tuntea vartalomallinsa farkkuja valitsiessa. Kaikki mallit eivät sovi kaikille. Haluammekin kokotaulukoidemme lisäksi antaa esimerkkejä farkkujemme mahdollisista mitoituksista. Karua mutta totta, joku meistä on "omena", toinen "päärynä" ja kolmas "tasapaksu", ja samat housut ei näille vartaloille useimmiten taivu.
 

 

Mallistomme farkut sopivat erityisesti sinulle, jos lantiosi ja vyötärösi (ylläolevien ohjeiden mukaan mitattuna) ympärykset poikkeavat toisistaan noin 2-15 cm.

TARKISTA LANTIO-VYÖTÄRÖ -SUHTEESI:

 

Testiasiakkaidemme mittoja, esimerkkejä sopivista housukoo'ista:
Lantio 90, vyötärö 80, reisi 55 -> XS (lantio-vyötärö -suhde 10cm)
Lantio 97, vyötärö 83, reisi 57 -> S (lantio-vyötärö -suhde 14cm)
Lantio 104, vyötärö 93, resi 59 -> M (lantio-vyötärö -suhde 11cm)
Lantio 110, vyötärö 98, reisi 62 -> L (lantio-vyötärö -suhde 12cm)
Lantio 122, vyötärö 120, reisi 68 -> XXL (lantio-vyötärö -suhde 12cm)
 
Jos vyötärösi kapenee hurjasti lantion ympärykseen nähden, niin farkkujen istutus vyötäröllesi sopivaksi vaatii luultavasti vielä omaa tuunaustasi, vyön käytöstä huolimatta. "Kun lantio on sopiva, niin vyötärö on auttamatta liian iso", sanoo testiasiakkaamme (Vyötärö 82cm, lantio 105cm -> Erotus 23cm). 5cm vyötärön kiristys ei ole loppujen lopuksi paljon, pari muotolaskosta takaselkään tai kuminauha, ja "ávot". Alaselän muotolaskokset tai vyön antama tuenta auttaa pitämään farkut ylhäällä myös istuessa.
 
.

ONGELMIA LÖYTÄÄ SOPIVAN KOKOISIA FARKKUJA? LANTIO LEVEÄ, VYÖTÄRÖ KAPEA? LAHKEET LIIAN PITKÄT? OLETKO KOKEILLUT MITTATILAUSTA?

Ihastuttavat farkut löytyi mutta oma vartalotyyppisi ei olekaan sille sopiva, tuttua? Jokainen meistä on erilainen ja erimuotoinen, ei tuunauksessakaan ole mitään pahaa. Se vain kertoo, että näkee vartalotyyppinsä enemmän mahdollisuutena kuin uhkana. Mikäli olet kiinnostunut mittatilauksesta, niin ota rohkeasti yhteyttä pieceofjeans@outlook.com.


ProofFactor